Bună ziua, soția a născut de curând. Am înțeles că din aprilie anul acesta, copii până in 3 ani sunt scutiți de la plată la asociația de locatari. Într-un articol am găsit că de fapt președintele de asociație hotărăște dacă trece copilul sau nu. Poate cineva să mă lămurească? Mulțumesc.
Nu exista o astfel de prevedere legala. A fost cindva, in legea veche, 230, s-a eliminat, acum , in legea noua a asociatiilor de proprietari nu exista inca asa ceva.
in zilele astea se discuta un amendament la noua lege ca sa se introduca din nou aceasta prevedere.
Acum, daca dumneavoastra sunteti contorizat la apa rece si apa calda, nu ar fi nicio problema.
Daca sunteti la pausal se naste o problema - un copil nou nascut consuma mai multa apa decat un adult datorita faptului ca dupa el se spala mult.
In final, chiar daca legea trece, adunarea generala trebuie sa hotareasca daca accepta aceasta scutire.
in zilele astea se discuta un amendament la noua lege ca sa se introduca din nou aceasta prevedere.
Acum, daca dumneavoastra sunteti contorizat la apa rece si apa calda, nu ar fi nicio problema.
Daca sunteti la pausal se naste o problema - un copil nou nascut consuma mai multa apa decat un adult datorita faptului ca dupa el se spala mult.
In final, chiar daca legea trece, adunarea generala trebuie sa hotareasca daca accepta sau nu
aceasta scutire.
Consum pausal
marida
Pentru o asociatie de proprietari din Bucuresti, care este consumul pausal pentru apartamentele necontorizate la apa rece si apa calda? Exista o lege in care ... (vezi toată discuția)