avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, soția a născut de curând. Am înțeles ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, soția a născut de curând. Am înțeles că din ...

Bună ziua, soția a născut de curând. Am înțeles că din aprilie anul acesta, copii până in 3 ani sunt scutiți de la plată la asociația de locatari. Într-un articol am găsit că de fapt președintele de asociație hotărăște dacă trece copilul sau nu. Poate cineva să mă lămurească? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 08:31, 4 Septembrie 2021
Nu exista o astfel de prevedere legala. A fost cindva, in legea veche, 230, s-a eliminat, acum , in legea noua a asociatiilor de proprietari nu exista inca asa ceva.
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2021
latka, utilizator
in zilele astea se discuta un amendament la noua lege ca sa se introduca din nou aceasta prevedere.
Acum, daca dumneavoastra sunteti contorizat la apa rece si apa calda, nu ar fi nicio problema.
Daca sunteti la pausal se naste o problema - un copil nou nascut consuma mai multa apa decat un adult datorita faptului ca dupa el se spala mult.
In final, chiar daca legea trece, adunarea generala trebuie sa hotareasca daca accepta aceasta scutire.
in zilele astea se discuta un amendament la noua lege ca sa se introduca din nou aceasta prevedere.
Acum, daca dumneavoastra sunteti contorizat la apa rece si apa calda, nu ar fi nicio problema.
Daca sunteti la pausal se naste o problema - un copil nou nascut consuma mai multa apa decat un adult datorita faptului ca dupa el se spala mult.
In final, chiar daca legea trece, adunarea generala trebuie sa hotareasca daca accepta sau nu
aceasta scutire.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii sunt scutiti la plata intrtinerii? vasicom2000@gmail.com vasicom2000@gmail.com Copii, sunt scutiti la plata intrtinerii? Daca am refuzat montare de contoare radio, este normal trecere la pausal? (vezi toată discuția)
Consum pausal marida marida Pentru o asociatie de proprietari din Bucuresti, care este consumul pausal pentru apartamentele necontorizate la apa rece si apa calda? Exista o lege in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este legal ca adunarea generală sa impună câți ... Terouma Terouma Buna ziua, Este legal ca adunarea generală sa impună câți metri cubi de apa poate sa utilizeze o persoana intr-o luna? Si in funcție de acești metri ... (vezi toată discuția)