avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Detin un teren intravilan proprietate privată de 30mp ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Detin un teren intravilan proprietate privată de 30mp pe care ...

Detin un teren intravilan proprietate privată de 30mp pe care am ridicat o clădire din bca de 20mp cu scopul de a vinde legume proaspete producție proprie . Am demarat întâi procesul realizării tuturor autorizațiilor care s-au împotmolit din fașă...Nu se poate scoate certificat de urbanism pe motiv că nu dețin teren de cel putin 150mp cu o deschidere de 8m.raspunsul celor de la urbanism ar fi că terenul desi are carte funciară ,plan cadastral,este neconstruibil.intrebarea mea este daca pot intra in legalitate și cum pot fi încadrat cu acest teren.
Cel mai recent răspuns: Nelu gugulica , utilizator 15:32, 8 Septembrie 2021
faceti o constructie provizorie, fara fundatie; pentru aceasta nu aveti nevoie de autorizatie
Multumesc pentru raspuns.problema e că am construit o clădire din bca .ce pot face acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de incadrare in zona roberta0728 roberta0728 detin un teren intravilan si doresc sa construiesc o pensiune pe el,am mers sa obtin autoriz.de constr.,insa mi s-a spus de catre proiectant ca nu poate incepe ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna act de buna vecinatate yulyus yulyus Am cumparat un teren intravilan prin contract de vanzare cumparare, am facut cadastru, avem intabulare si extras de carte funciara, am platit impozitul la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)