avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Ma aflu în următoare situație și rog ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Ma aflu în următoare situație și rog frumos dacă ...

Bună ziua.
Ma aflu în următoare situație și rog frumos dacă ma poate sfătui cineva.
Azi mi-a fost ridicat permisul de conducere pentru trecere pe rosu la nivel de cale ferata.
Problema este ca în momentul apariției semnalului luminos, autoturismul meu trecuse deja cu bordul în dreptul stâlpului cu semnal luminos astfel ca de pe bancheta din fata eu nu am putut vedea semnalul luminos, dar copilul meu de pe bancheta din spate a putut vedea. Semnalul acustic a apărut cu o secunda întârziere, timp în care eu ma aflam deja sub bariera și oprirea nu ar mai fi fost recomandata.
Polițistul mi-a arătat pe radar, dar evenimentul este chiar între cadre și fiecare părți susține pct-ul sau de vedere.
Ce pot face în aceasta situație?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:02, 10 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singurul lucru pe care-l puteti face este o plingere contraventionala impotriva PV de contraventie, dar nu va poate nimeni garanta succesul in instanta. Trebuie sa puteti proba versiunea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis trecere la cale ferata Dorrian Dorrian As dori sa va relatez o situatie prin care am trecut acum doua zile in speranta ca ma poate ajuta cineva cu sfaturi daca intradevar am gresit sau daca a fost ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident cu trenul la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată doar cu crucea sf. andrei. mi-a fost suspendat permisul pe trei luni fără drept de conducere, este corect? oana8989 oana8989 Bună ziua.La trecerea la nivel cu calea ferata semnalizata cu semnul Sf Andrei am avut un accident cu trenul din cauza vizibilității reduse.Mi-a fost ... (vezi toată discuția)