avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se pot emite facturi catre firme din innafara tarii?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se pot emite facturi catre firme din innafara tarii?

Buna ziua,

Pt. o firma S.R.L. cu sediul la avocat si cod CAEN 6201 autorizat pt. munca la terti, se pot emite facturi catre firme din innafara tarii?

Ce presupune exact "munca la terti". Doar in sediul beneficiarului?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Conditiile in care o societate comerciala este obligata legislativ sa aiba punct de lucru declarat? miki15 miki15 Am o societate comerciala ( S.R.L.) in registrata cu codul CAEN 3310 ( confectionare dinti artificiali).In ce conditii nu as fi obligata sa am punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Activitate srl Activitate_SRLL Activitate_SRLL Pot sa infiintez un SRL cu activitate la sediul social, coduri caen activate, dar sa prestez munca la domiciliul clientului in alta tara? Urmeaza sa plec 2 ... (vezi toată discuția)
Pot demara activitatea fara punct de lucru la terti? mikemrk mikemrk Buna ziua, Tocmai ce am deschis o firma pe CAEN 6201 - Software orientat client. Sediul social este casa parintilor mei. Lucrand in acest domeniu, ... (vezi toată discuția)