avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate SRL

Pot sa infiintez un SRL cu activitate la sediul social, coduri caen activate, dar sa prestez munca la domiciliul clientului in alta tara? Urmeaza sa plec 2 luni in Belgia si ar trebui sa emit factura catre firma din Belgia pentru munca prestata. Activitatea ar fi consultanta in domeniul tehnologiei informatiei.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:38, 30 Mai 2016
Buna ziua,
Da bineinteles ca se poate. ONRC va elibera 2 certificate constatatoare: unul pt sediu si unul in care se va mentiona ca activitatea se desfasoara la beneficiari.
Asta depinde doar daca codul caen permite desfasurarea respectivei activitati la domiciliul clientului. Nu puteti desfasura o activitate la domiciliul clientului daca codul caen impune autorizarea lui la sediul firmei sau la un punct de lucru inregistrat si el la registrul comertului.
@george-neagu
.....Activitatea ar fi consultanta in domeniul tehnologiei informatiei.

Sigur poate desfasura activitatea la beneficiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social srl. prestare la beneficiar Alina1704 Alina1704 Buna ziua. Recent am fost la o casa de avocatura cu care am discutat sa se ocupe de procedura de infiintare a unui SRL. Tot prin aceasta casa de avocatura ... (vezi toată discuția)
Firmele prestatoare de servicii sunt obligate sa declare punct de lucru daca nu-si desfasoara activitatea la sediul social? miki15 miki15 As dori sa stiu in ce conditii o firma prestatoare de servicii este obligata sa-si declare punctul de lucru,daca aceasta nu desfasoara activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)
Pfa fara relatie de dependenta cristian_pp cristian_pp Buna ziua, In baza noilor modificari introduse in codul fiscal de la 1 iulie se introduc conditii draconice pentru pfa-uri. Cum ar trebui un PFA sa-si ... (vezi toată discuția)