avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social SRL. Prestare la beneficiar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social SRL. Prestare la beneficiar

Buna ziua.

Recent am fost la o casa de avocatura cu care am discutat sa se ocupe de procedura de infiintare a unui SRL. Tot prin aceasta casa de avocatura am inchiriat sediul social pentru acte si mi-au spus ca vor preciza in actul constitutiv ca "prestatia se face la beneficiar" pentru a nu exista problema ca la sediul lor (al casei de avocatura) sunt 100 de firme.
Problema este ca vreau sa desfasor anumite activitati de comert ca domeniu de activitate al firmei si mi s-a spus de la aceasta casa de avocatura ca nu pot autoriza niciun cod CAEN care implica activitatea de comert din cauza ca in acte va fi precizat la activitate "cu prestare la beneficiar", ceea ce implica ca nu pot desfasura activitati de comert pentru ca nu exista sediu.
Intrebarea mea este cum pot derula activitati de comert in aceasta situatie?
Astept raspunsurile dvs. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 07:59, 10 Mai 2013
La momentul cand s-a infiintqt SRL-ul , pe langa sediul social (administrativ ) al societatii trebuia sa va deschideti si un punct de lucru,unde sa autorizati toata activitatea care intra in continutul codului CAEN .
Ceea ce scrie in acte,cu prestare la beneficiar,se poate modifica ,odata cu stabilirea si infiintarea punctului de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online - sediu social la avocat olden olden Firma noua infiintata vreau sa solicit Caen 4791 in afara sediului social, respectiv sediul social la cabinet de avocatura este legal ? (vezi toată discuția)
Sediu social transformat si in punct lucrus Gisela Gisela Buna ziua. In apartamentul in care stau am creat sediu social al firmei mele. Am ramas fara punct de lucru deoarece pretul la chirii explodeaza exponential. Am ... (vezi toată discuția)
Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)