avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social transformat si in punct lucrus
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social transformat si in punct lucrus

Buna ziua. In apartamentul in care stau am creat sediu social al firmei mele. Am ramas fara punct de lucru deoarece pretul la chirii explodeaza exponential. Am marfa in stoc. Trebuie sa mi desfasor activiatatea. Macar prin cunoscuti pana gasesc un spatiu de inchiriat la un pret decent. Pot adauga pe langa sediu social sa l fac si ounct de lucru? Sa l declar la regiatrul comertului?
Si o alta intrebare: am un garaj la parter de bloc inchiriat de la o persoana fizica cu contract. Vecinul de deasupra garajului nu vrea sa semneze ca este de acord ca acolo sa fie magazin. Deci nu pot obtine de la registrul comertului autorizatie punct lucru. De la asociatia de proprietari am stampila si semnatura. Exista vreo lege/portita sa mi desfasor legal activitatea fara acordul lui?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
george-neagu, moderator
Va autorizati direct activitatea cu codul caen corespunzator pe adresa sediului social, in aceeasi camera. Mergeti la registrul comertului cu actele in original de la infintarea srl si va spun ei ce sa faceti. Trebuie si o hotarare a adunarii generale a asociatilor srl prin care inchideti acel punct de lucru inregistrat initial si sa va autorizati apoi activitatea pe sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare punct de lucru anramona2004 anramona2004 Am un SRL cu sediul social la adresa unde locium, iar punctul de lucru este la o alta adresa.Acum am inchiriat un spatiu de la o societate comerciala si vrem ... (vezi toată discuția)
Detin un srl al carui sediu social este in apartament Mihaela Mihuta Mihaela Mihuta Buna ziua! Detin un SRL al carui sediu social este in apartamentul in care locuiesc si am avut deschis un punct de lucru la o alta locatie. In luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Srl prestari servicii fara punct de lucru anitsirc anitsirc SRL prestari servicii (consultanta pentru alte firme). Pot sa infintez acest SRL cu sediu social dar fara punct de lucru? Se presupune ca desfasor ... (vezi toată discuția)