Buna ziua. In apartamentul in care stau am creat sediu social al firmei mele. Am ramas fara punct de lucru deoarece pretul la chirii explodeaza exponential. Am marfa in stoc. Trebuie sa mi desfasor activiatatea. Macar prin cunoscuti pana gasesc un spatiu de inchiriat la un pret decent. Pot adauga pe langa sediu social sa l fac si ounct de lucru? Sa l declar la regiatrul comertului?
Si o alta intrebare: am un garaj la parter de bloc inchiriat de la o persoana fizica cu contract. Vecinul de deasupra garajului nu vrea sa semneze ca este de acord ca acolo sa fie magazin. Deci nu pot obtine de la registrul comertului autorizatie punct lucru. De la asociatia de proprietari am stampila si semnatura. Exista vreo lege/portita sa mi desfasor legal activitatea fara acordul lui?
Va autorizati direct activitatea cu codul caen corespunzator pe adresa sediului social, in aceeasi camera. Mergeti la registrul comertului cu actele in original de la infintarea srl si va spun ei ce sa faceti. Trebuie si o hotarare a adunarii generale a asociatilor srl prin care inchideti acel punct de lucru inregistrat initial si sa va autorizati apoi activitatea pe sediul social.