avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Detin un SRL al carui sediu social este in apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Detin un SRL al carui sediu social este in apartament

Buna ziua! Detin un SRL al carui sediu social este in apartamentul in care locuiesc si am avut deschis un punct de lucru la o alta locatie. In luna decembrie am inchis punctul de lucru si as vrea sa imi desfasor in continuare activitatea la sediul social.Este nevoie sa deschid punct de lucru la sediul social? Obiectul principal de activitate este 'Activitati fotografice'. Pot refiscaliza casa de marcat pe care am avut-o la punctul de lucru si sa o pot folosi la sediul social? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Buna ziua
Nu trebuie deschis punct de lucru la sediu, doar se vor autoriza activitatile la sediul social, conform declaratiei model 3.
Da, puteti refiscaliza casa de marcat pe care ati avut-o la punctul de lucru si s-o folosi la sediul social dar numai dupa ce faceti acea autorizare a codurilor caen pe adresa sediului social si va da de la registrul comertului certificatul constatator. Pentru refiscalizare contactati firma (cu o copie dupa certificatul constatator.) de unde ati cumprarat casa de marcat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social aceiasi adresa cu punct de lucru Alexmio Alexmio Buna ziua , am fost sa cumpar alta casa de marcat si mi-a cerut certificat de la registrul comertului pt punct de lucru dar desfasor activitatea la aceiasi ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat dumitruu dumitruu am un srl. de curand s-a inchis pct. de lucru. pot sa mai folosesc casa de marcat la sediul social ? Cine se ocupa de predarea memoriei fiscal, noi sau ... (vezi toată discuția)
Sediu social fara activitate si platitor de tva mihaidp mihaidp Buna dimineata, Imi deschid o firma. Sediul social este apartamentul in care locuiesc si vreau sa-l declar fara activitate. Vreau ca firma sa fie platitoare ... (vezi toată discuția)