avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sediu social aceiasi adresa cu punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sediu social aceiasi adresa cu punct de lucru

Buna ziua , am fost sa cumpar alta casa de marcat si mi-a cerut certificat de la registrul comertului pt punct de lucru dar desfasor activitatea la aceiasi adresa cu sediu social
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
Alexmio, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In aceiasi locatie nu puteti avea si sediu si punct de lucru. Notiunea de punct de lucru se refera la o locatie diferita de sediu.
Multumesc, deci pot cumpara linistita fara alt certificat.

Ioan Petru Butariu a scris:

In aceiasi locatie nu puteti avea si sediu si punct de lucru. Notiunea de punct de lucru se refera la o locatie diferita de sediu.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aratati certificatul contatator al sediului social unde aveti autorizate si activitatile cu codurile caen respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin un srl al carui sediu social este in apartament Mihaela Mihuta Mihaela Mihuta Buna ziua! Detin un SRL al carui sediu social este in apartamentul in care locuiesc si am avut deschis un punct de lucru la o alta locatie. In luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Pfa au aceleasi coduri caen ca si un srl? adela05 adela05 1. Un PFA poate sa intreprinda aceleasi activitati ca si un SRL (de ex, un bar poate fi deschis pe PFA?) 2. PFA poate fi infiintat de o persoana care este ... (vezi toată discuția)
Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)