avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social=punct lucru???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social=punct lucru???

Buna ziua,

am infiintat o firma al carui sediu social se afla in apartamentul parintilor(cu care am facut ct de comodat) . Codul caen este 4741, iar pe certificatul constatator eliberat de registrul comertului scrie ca este sediu social fara activitate. Doresc sa imi incep activitatea si as vrea sa stiu daca pot declara sediul social ca punct de lucru sau trebuie gasit alt punct de lucru, si daca acesta poate fi tot un apartament
Pentru acest CAEN punctul de lucru poate fi intr-un apartament. Prin Hotarare AGA si scoaterea unui nou certificat constatator se poate ca sediul social sa fie si punct de lucru.
Sper ca v-am putut fi de folos
Puteti avea activitate chiar la sediul social, nu va trebuie alt punct de lucru. Mergeti la registrul comertului si cereti autorizarea activitatii la sediul social, cu codul caen aferent.

nikol.ilea a scris:
se poate ca sediul social sa fie si punct de lucru.

Nu exista asa ceva.
Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2008
ContSters20980, utilizator
:-/Sediu social = punct de lucru? Nu am auzit asa ceva, mai corect este, sediu social cu sau fara activitate, dara ramane sediu social.
Declaratia model 2 pentru autorizarea activitatii + cererea anularii declaratiei model 1 (in care se spunea ca nu se desfasoara activitate la sediu).
Nu e nevoie sa ceri nicio anulare, se intelege ca s-a schimbat situatia anterioara. Fiecare declaratie cu timpul ei. Sincer n-am mai auzit de asa ceva!

Alte discuții în legătură

Sediu social modificat mirela ion mirela ion Buna ziua, Am infiintat o societate comerciala,acum cateva luni.Activitatea se desfasura la punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Comert prin standuri si piete miruna.c miruna.c Pentru ca un SRL sa poata desfasura comert intr-un loc public ( piata de ex ) trebuie sa deschida punct de lucru in acel loc? Dar pentru a putea vinde la un ... (vezi toată discuția)
Tip de activitãți realizate în afara sediului social și al sediilor secundare kuerten kuerten Bună ziua, Am o firmă care are în statut: Activități desfășurate în afara sediului social și a sediilor secundare. Ce implică ... (vezi toată discuția)