avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Tip de activitãți realizate în afara sediului ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Tip de activitãți realizate în afara sediului social și al sediilor secundare

Bună ziua,

Am o firmă care are în statut:

Activități desfășurate în afara sediului social și a sediilor secundare.

Ce implică acest lucru?

Faptul că pot avea un apartament închiriat unde să lucrez (muncă de birou) cu angajații? Și acesta să nu mai fie declarat?

Faptul că angajații pot lucra de la ei de acasă ?

Repet că munca prestată de angajați este strict de birou.
Cel mai recent răspuns: kuerten , utilizator 15:34, 9 August 2011
Faptul ca ati avea un apartament inchiriat in care prestati munca de birou reprezinta un sediu secundar sau un punct de lucru. Nu poate sa fie inserate in statutul societatii activitati desfasurate in afara sediului social si a sediilor secundare deoarece nu este un cod caen de sine statator corespondent acestor activitati. Aceasta sintagma este folosita in declaratiile model 2 sau 3 dupa caz, de autorizare de la registrul comertului. (conform Legii 359/ 2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in registrul comertului). Ca activitati de birou nu aveti cum sa autorizati la beneficiar, eventual autorizati un cod cat de cat apropiat muncii de birou.(ex. - 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management )
Vă mulțumesc pentru răspuns.

Dacă angajații lucrează de acasă, statutul

Activități desfășurate în afara sediului social și a sediilor secundare.

Este ok?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare ssm in alt judet pentru sediu secundar/punct de lucru al unei sucursale ... cyan cyan Autorizare ssm in alt judet sediu secundar al unei sucursale . O societate pe actiuni are sediul principal in Bucuresti si mai multe sucursale in tara care ... (vezi toată discuția)
Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)
Obiect principal si obiect secundar de activitate - act constitutiv sau certificat constatator Aura2 Aura2 Daca o SRL are ca obiect principal 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management si in secundar mai are si alte activitati printre care si ... (vezi toată discuția)