avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obiect principal si obiect secundar de activitate - ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obiect principal si obiect secundar de activitate - act constitutiv sau certificat constatator

Daca o SRL are ca obiect principal 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management si in secundar mai are si alte activitati printre care si 6820- Inchirierea si subinchirierea de bunuri imobiliare proprii sau subinchiriate si uneori mai are si contracte de inchiriera a acestor bunuri, aceasta activitate trebuie trecuta in Certificatul Constatator de la sediu sau este suficient ca se regaseste in Actul Constitutiv la activitati secundare?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:06, 26 Martie 2013
Orice activitate fie ca este inserata in actul constitutiv ca activitate principala sau activitate secundara , pentru a putea sa o desfasurati trebuie sa o autorizati, respectiv sa obtineti de la registru comertului in baza declaratiei de autorizare 2 sau 3, dupa caz, un certificat constator de autorizare in baza Legii nr. 359/2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen arendare Florian_topo Florian_topo Buna ziua. O societate comerciala doreste sa arendeze un teren, codul caen principal al societati este 6810 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii ... (vezi toată discuția)
Domeniu secundar - necesita autorizare la orc ? magyari magyari Domeniul principal al societatii este comert auto. Avand in vedere conditiile economice actuale si faptul ca societatea detine cateva apartamente in tara, s-au ... (vezi toată discuția)
Tip de activitãți realizate în afara sediului social și al sediilor secundare kuerten kuerten Bună ziua, Am o firmă care are în statut: Activități desfășurate în afara sediului social și a sediilor secundare. Ce implică ... (vezi toată discuția)