avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COD CAEN ARENDARE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COD CAEN ARENDARE

Buna ziua. O societate comerciala doreste sa arendeze un teren, codul caen principal al societati este 6810 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii si printre secundare e inclus si 6820 Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing. Acest cod caen secundar corespunde activitatii de arendare? Daca nu care ar fi codul caen corespunzator arendari? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2013
Florian_topo, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:44, 18 Martie 2013
Corespunde 6820,nu distinge legiuitorul intre ce fel de terenuri operează închirierea.
Codul caen pretabil arendei este in opinia mea - 6832- administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre administrarea bunurilor imobile si inchirierea bunurilor imobile mih@ mih@ Buna ziua, Am urmatoarea speta:O societate are in patrimoniu o cladire si vrea sa inchirieze spatiile altor firme .In statut are caen 6832(administrarea ... (vezi toată discuția)
Autorizare pe cod caen inchiriere madalinap80 madalinap80 Buna ziua. Am un spatiu inchiriat de la un proprietar, PJ , spatiu unde desfasor activitate de prestari servicii. Doresc , ca la randul meu si cu acordul ... (vezi toată discuția)
Pfa -cod caen 6820 crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Daca o persoana fizica isi face PFA pentru a putea inchiria mai multe spatii de la un alt proprietar ...codul CAEN 6820 se aplica sau nu ? Daca ... (vezi toată discuția)