avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social=punct lucru???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social=punct lucru???

Buna ziua,

am infiintat o firma al carui sediu social se afla in apartamentul parintilor(cu care am facut ct de comodat) . Codul caen este 4741, iar pe certificatul constatator eliberat de registrul comertului scrie ca este sediu social fara activitate. Doresc sa imi incep activitatea si as vrea sa stiu daca pot declara sediul social ca punct de lucru sau trebuie gasit alt punct de lucru, si daca acesta poate fi tot un apartament
Buna ziua!
Din ce-mi spuneti, codul dvs. presupune comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice software-lui in magazine specializate-cod 4741.
Puteti desfasura aceasta activitate la sediul social, fara sa mai deschideti punct de lucru, insa va trebuie acordul asociatiei de locatari/proprietari si vecinii sus,jos,stanga,dreapta pentru a desfasura la acel apartament ACTIVITATI COMERCIALE si nu doar activitati de birou.
Probabil ca avocatul dvs. tocmai de aceea nu a cerut autorizarea activitatilor comerciale la sediu, pentru ca nu ati reusit sa obtineti acordul de la vecini pentru mai mult decat activitati de birou.
Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati, consultatia va fi gratuita.
Cu stima,
av. Silviu Serban

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social modificat mirela ion mirela ion Buna ziua, Am infiintat o societate comerciala,acum cateva luni.Activitatea se desfasura la punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Comert prin standuri si piete miruna.c miruna.c Pentru ca un SRL sa poata desfasura comert intr-un loc public ( piata de ex ) trebuie sa deschida punct de lucru in acel loc? Dar pentru a putea vinde la un ... (vezi toată discuția)
Tip de activitãți realizate în afara sediului social și al sediilor secundare kuerten kuerten Bună ziua, Am o firmă care are în statut: Activități desfășurate în afara sediului social și a sediilor secundare. Ce implică ... (vezi toată discuția)