avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SRL prestari servicii fara punct de lucru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SRL prestari servicii fara punct de lucru

SRL prestari servicii (consultanta pentru alte firme).
Pot sa infintez acest SRL cu sediu social dar fara punct de lucru?
Se presupune ca desfasor activitatea la sediul firmelor iar documentarea o fac acasa..oriunde...
Cel mai recent răspuns: Vasile Roman , Avocat 00:27, 26 Noiembrie 2011
Se pota autoriza obiecte de activitate desfasurate la terti.
Nu inteleg raspunsul, fiti mai explicit va rog.
A fost o greseala?

"sa poata autoriza obiecte de activitate"
Cine? sa autorizeze
Ce? sa autorizeze
obiect de activitate = cod caen? daca da, este vorba de consultanta
este vorba de codurile CAEN unde pe formularele de inregistrare a societatii puteti specifica ce activitati din CAEN le autorizati pentru desfasurarea activitati la terte persoane, adica nu la sediu sau punct de lucru etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit la o casa cu sediul social cu activitatea la terti Ionescu.P Ionescu.P Buna seara ! Am deschis o firma cu sediul social la mine acasa (o casa la curte in Jud Ilfov) Pe declaratia de la ANAF parca am completat faptul ca ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate sau srl fara sediu ionut1222 ionut1222 Cuna ziua.Ma intereseaza sa imi infiintez un srl date fiind modificarile legislative in ceea ce priveste pfa-ul,am considerat ca e mai ok un srl.A:)m o ... (vezi toată discuția)
Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)