avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit la o casa cu sediul social cu activitatea la ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit la o casa cu sediul social cu activitatea la terti

Buna seara !

Am deschis o firma cu sediul social la mine acasa (o casa la curte in Jud Ilfov)
Pe declaratia de la ANAF parca am completat faptul ca activitatile din codul CAEN le desfasor la sediul social, fapt ce probabil implica o marire substantiala a impozitului. Ulterior, m-am dumirit si de faptul ca trebuia completat ca activitatea mi-o realizez la terti (si chiar asa e).

Intrebarea mea este daca eu azi am infiintat compania cu declaratia aceea pt anaf in care stipulez ca activitatea mi-o desfasor la sediul social si intr-o saptamana modific ca activitatea mi-o desfasor la terti, impozitul cum il voi plati ? Normal ?
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:49, 15 Ianuarie 2021
In primul rand nu la ANAF ci la primarie (directia de impozite si taxe locale persoane fizice) trebuie sa depuneti o declaratie insotita de copii dupa cateva acte printre care si dupa cetificatul constatator pentru sediul social primit de la registrul comertului la infintarea firmei, in care sunt clar trecute ce coduri caen aveti autorizate pe sediul social si daca ele presupun sau nu activitate la sediu sau la terti. Deci modificarea o puteti face si dupa cateva saptamani daca initial ati completat acea declaratie gresit, dar nu cred ca va acceptau ei sa depuneti la ghiseu asa gresita pe cea initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social fara activitate si platitor de tva mihaidp mihaidp Buna dimineata, Imi deschid o firma. Sediul social este apartamentul in care locuiesc si vreau sa-l declar fara activitate. Vreau ca firma sa fie platitoare ... (vezi toată discuția)
Impozit clădire sediu sc dar cu activitate în punct de lucru Monica Boeru Monica Boeru Bună ziua! În data de 06.07.2017 am înființat o firmă cu sediul la domiciliu pentru a mă înscrie în proiectul start up nation.Punctul de lucru este ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitate secundara la terti ina.natu ina.natu Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog pentru a rezolva o problema legata de autorizarea codurilor pentru un SRL-D? Am primit informatii contradictorii si nu ... (vezi toată discuția)