Am un SRL cu sediul social la adresa unde locium, iar punctul de lucru este la o alta adresa.Acum am inchiriat un spatiu de la o societate comerciala si vrem sa mutam punctul de lucru in spatiul inchiriat si sa inchidem fostul punct de lucru.Imi puteti spune va rog frumos de ce acte este nevoie la Registrul Comertului pentru aceasta modificare?
O hotarare AGA,contor de cuvinte la ea pt publicare la M. Of., unde precizati ca inchideti punctul de lucru existent si deschideti altul cu adresa...;
Completati la ORC ,cererea pt pct de lucru si declaratia model 3 daca autorizati si alte activitati in afara celor autorizate pana in prezent;
Pentru ca deschideti punctul de lucru intr-o locatie noua intocmiti o declaratie model 2 si veti depune la ORC , in original, certificatul constatator de autorizare a vechiului punct de lucru.
Declaratia model 3, se intocmeste cand se modifica o situatie pentru care s-a intocmit initial o declaratie model 2. Astfel, daca vrei sa autorizezi sau sa scoti activitati de la un sediu sau un punct de lucru vei intocmi o declaratie model 3.
Bafta!
...si alaturi de ce v-a sfatuit colegul cazacioc, sa nu itati sa puneti in copie conforma cu originalul a contractului de inchiriere pentru noulpunct de lucru.
Punct de lucru
EDY.MILAN
AM O FIRMA DE APARTAMENT :) VREAU SA DESCHID UN PUNCT DE LUCRU SA IMI POT DESFASURA ACTIVITATEA IN PACE .INTRE TIMP AM INCHIRIAT UN SPATIU ,CARE SUNT ... (vezi toată discuția)