avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!Stiti cumva cum sa procedez in situatia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!Stiti cumva cum sa procedez in situatia asta?Am o fetita ...

Buna ziua!Stiti cumva cum sa procedez in situatia asta?Am o fetita de 5 ani,nerecunoscuta de catre tatal biologic,trecuta pe numele meu de fata...Acum m am casatorit cu un alt barbat si am vrea sa fie el trecut ca tata in certificatul fetei,iar fata sa i i a numele lui...Cum as putea sa procedez?

Alte discuții în legătură

Stabilirea paternitatii si filiatia fata de tata FainisDaniel FainisDaniel am o fetita de 4 ani ce s-a nascut cat mama era casatorita cu un alt barbat de cetatenie olandez, vrea ca fetita sa imi poarte numele si ma intereseaza ce ar ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii Elena Lidiana Elena Lidiana sun casatorita cu alt cineva dar de 2 ani sunt impreuna cu actualul meu prieten, acum sunt insarcinata si el vrea ca copilul sa poarte numele lui cum putem ... (vezi toată discuția)
Trecerea copilului pe numele sotului actual ela_mia07 ela_mia07 Buna ziua!Am o fetita de 13 ani si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez ptr.a trece fetita pe numele actualului sot.mentionez ca pe certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)