avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare nelegala bonificatie din partea Ministerului ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare nelegala bonificatie din partea Ministerului Mediului.

Buna ziua. O prietena din Ungaria are o societate care colecteaza deseuri din sticla. A vandut aceste deseuri unei societati din Romania, care din cate am inteles a fabricat facturi de provenienta a materialului pentru Romania, astfel ca primeste o bonificatie din partea Ministerului Mediului. Imi puteti indica legislatia prin care se interzice incasarea bonificatiei daca deseurile au provenit din strainatate? Am cautat pe google, insa nu am gasit nimic concludent. Multumesc pentru ajutor.
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Act eliberare achizitie vehicul scos din uz danavls danavls Speta: Punct de colectare deseuri reciclabile. pentru deseurile achizitionate eliberam ADEVERINŢÃ de primire şi de plată materiale reciclabile, odata cu ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila pt.deseuri kosamaria kosamaria Buna ziua! Am o factura storno pt. deseuri(baterii auto)in valoare de - 23,63 lei,respectiv 0,70lei taxa de mediu,total valoare= -22, 93 lei Inregistrex taxa ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii - medici si asistente medicale lily1983 lily1983 buna as vrea sa rog sa-mi trimiteti instructiuni de protectie a muncii pentru medici si asistente medicale. Mersi (vezi toată discuția)