avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna am o întrebare am fost condamnat la 8 luni ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna am o întrebare am fost condamnat la 8 luni suspendare și ...

Buna am o întrebare am fost condamnat la 8 luni suspendare și 2 ani termen de încercare și 120 ore muncă și obligația de a nu părăsi teritoriul României fără acordul instanței am terminat orele de muncă și acum vreau sa plec in alta țară poliția de la mine din comună mi-a spus că pot să plec dar mie frica să nu mă oprească la vamă sa am probleme mai mari sau să mă aresteze că am incercat sa părăsesc țara ajutațima va rog
Nu puteti pleca fara acordul instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost intors la aeroport.. va rog sa ma ajutati.. Bmw335xdi Bmw335xdi Azi am vrut sa plec in italia.. Si la vama am fost oprit si intors inapoi.. In 2009 am fost areatat pentru 30 de zile pentru frauda onformatica .. Dupa care am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec din tara dar am interdictie Vladivlad Vladivlad In anul 2016 am fost ridicat de la domiciliu si am fost dus la sediul diicot bacau cu mandat de aducere valabil 8 ore. Am avut proces si decizia fost 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Condamanare cu suspendare in lipsa???urgent max112 max112 Daca eu plec din tara iar condamnare definitiva sa zicem cu suspendare este pese o luna trebuie sa ma prezint in tara la momentul ala sau pot termina ... (vezi toată discuția)