avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, dacă puteți să mă ajutați într-o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, dacă puteți să mă ajutați într-o problemă ...

Bună ziua, dacă puteți să mă ajutați într-o problemă legată de legea 154/2021 : bunica din partea tatălui a primit pensie de urmaș de la bulgari (strămutată din Kadrilater). Tatăl meu a decedat în 2018, dar nu a beneficiat de pensia de urmaș de pe urma bunicii. Aș vrea să știu dacă putem face dosarul de urmaș pentru mama. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2021
Lucia Tita, utilizator

Alte discuții în legătură

Am inteles ca s-a dat o lege prin care urmasii celor stramutati ... dorel13 dorel13 Am inteles ca s-a dat o lege prin care urmasii celor stramutati din Bulgaria-Cadrilater in Romania dupa 1944, pot beneficia de o indemnizatie de urmas. Tatal ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea( decedata în 1995), stramutata din bulgaria, ... Alma Mărgărit Alma Mărgărit Bună ziua. Mama mea( decedata în 1995), stramutata din Bulgaria, nu a beneficiat de legea 189..... - nu știu dacă eu, în calitate de fiică, pot ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 154/2021 ILER ILER Buna ziua, Și eu vă rog să mă ajutați cu interpretarea acestei legi - Legea nr. 154/2021, precum și Legea nr. 130/2020. Pe scurt: o persoană, nascută ... (vezi toată discuția)