avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune notariala

buna seara! am o intrebare pt. dvs.In 1999 am dat niste bani socrului meu pt. care am facut o chitanta la notar in care el ne da jumatate de casa in contul acelor bani. Dupa 10 ani cind trebuia sa ne facem actele pe jumatatea noastra ,el a decedat si acuma trebuie sa mergem la succesiune.sotul meu mai are trei surori si mama lui. La aceasta succesiune se va lua in considerare actul nostru? pt. ca socrul meu nu a facut testament. multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:51, 10 Ianuarie 2010
bun aziua!
ce act ati incheiat cu socrul la notar?
actul prin care creditorul primeste de la debitor altceva deact ce i se datoreaza se numeste act de dare in plata!
ati incheiat cumva un antecontract de vanzare cumparare?
conttract de imprumut?...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, socrul meu a decedat anul trecut si acum vrem sa deschidem ... jhon73 jhon73 Buna ziua, Socrul meu a decedat anul trecut si acum vrem sa deschidem taxa de succesiune.Soacra traieste si au impreuna doi copii,casa de la tara, afost ... (vezi toată discuția)
acte notar, bani imprumutati. georgetteivonna georgetteivonna Avem urmatoarea situatie: mama decedata, facuta succesiune dupa mama, ramasi proprietari eu, sora mea si tatal meu, tata decedat, facuta succesiunea dupa tata, ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema legata de casa elymeris elymeris In anul 1999,cand s-a casatorit baiatul meu,cumnatul meu,fratele sotului a venit la noi si ne-a rugat sa cumparam casa de la el si sa las in casa mea ,in ... (vezi toată discuția)