avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am firma de constructii si am angajati si in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am firma de constructii si am angajati si in constructii ...

Daca am firma de constructii si am angajati si in constructii si in alt domeniu cum se plateste darile la stat ca muncitori in constructii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 16 Septembrie 2021
Se plateste in functie de veniturile brute lunare si nu in functie de domeniul in care activeaza acei salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privind facilitățile fiscale și salariul diferențiat din ... MihaiV31 MihaiV31 Privind facilitățile fiscale și salariul diferențiat din domeniul construcțiilor, pentru aceste faciilitati sa fie aplicate trebuie ca angajatorul sa ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale in domeniul constructiilor janag janag Buna ziua, Sunt angajata in domeniul privat cu norma intreaga, la o firma dintr-un domeniu diferit de cel al constructiilor, cu un salariu brut de peste 3000 ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic construcții gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Lucrez la o firma de constructii, cu salariu minim brut de 3000 lei. In luna aprilie, toata firma a fost in somaj tehnic iar astazi ni s-au virat ... (vezi toată discuția)