avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum pot remedia urmatoarele erori?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum pot remedia urmatoarele erori?

Cum pot remedia urmatoarele erori : nu am efectuat in 2019 sedinta pt alegerea unui nou Consiliu director al asociatiei umanitare iar in februarie 2020 vicepresedintele s-a retras; asociatia este infiintata din 2015 iar in 2016 au mai fost inscrisi trei membri dar fara a face comunicare si la instanta. Ca urmare a aparitiei Legii spalarii banilor si necomunicarii la termen catre banca a CD , a fost blocat si contul. Pe fondul pandemiei si a unei stari mai labile nu am reusit nici sa comunic eficient cu un avocat. Va rog sa ma sfatuiti pentru a repune asociatia in legalitate.
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:38, 18 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti acum sedinta de Adunare Generala, faceti acum alegeri pentu Consiliul Director, actualizati Statutul preluand in statut si componenta CD si ce informatii erau anterior doar in Actul Constitutiv... intarzierea la organizarea de alegeri se acopera prin faptul ca rezolvati acum problema chiar daca cu intarziere mare... recent am vazut cazuri cand s-au :reinviat asociatii care nu mai operasera de 20 de ani la Judecatorie modificari de componenta organe de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocarea din consiliu director a unui vicepresedinte Agapie M Agapie M Buna ziua . suntem 5 membri fondatori in asociatie .Avem doua persoane care detin functia de Vicepresedinte .Una dintre ele nu are nici un aport in afara ... (vezi toată discuția)
Modificare consiliu director asociatie Nella57 Nella57 1. Desi statutul unei Asociatii prevede ca dupa 4 ani de la infiintare sa fie reales/reconfirmat Consiliul Director, s-a omis acest pas mai multi ani. Cum se ... (vezi toată discuția)
Actualizare statut si act constitutiv ong Dinu-Florin Dinu-Florin ACTUALIZARE STATUT SI ACT CONSTITUTIV ONG Buna ziua! Vă scriu în legatura cu o asociatie. În statutul si in actul constitutiv al asociatiei noastre sunt ... (vezi toată discuția)