Cum pot remedia urmatoarele erori : nu am efectuat in 2019 sedinta pt alegerea unui nou Consiliu director al asociatiei umanitare iar in februarie 2020 vicepresedintele s-a retras; asociatia este infiintata din 2015 iar in 2016 au mai fost inscrisi trei membri dar fara a face comunicare si la instanta. Ca urmare a aparitiei Legii spalarii banilor si necomunicarii la termen catre banca a CD , a fost blocat si contul. Pe fondul pandemiei si a unei stari mai labile nu am reusit nici sa comunic eficient cu un avocat. Va rog sa ma sfatuiti pentru a repune asociatia in legalitate.
radumititean
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
faceti acum sedinta de Adunare Generala, faceti acum alegeri pentu Consiliul Director, actualizati Statutul preluand in statut si componenta CD si ce informatii erau anterior doar in Actul Constitutiv... intarzierea la organizarea de alegeri se acopera prin faptul ca rezolvati acum problema chiar daca cu intarziere mare... recent am vazut cazuri cand s-au :reinviat asociatii care nu mai operasera de 20 de ani la Judecatorie modificari de componenta organe de conducere