avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functia de director intr-o unitate de asistenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functia de director intr-o unitate de asistenta medic0-sociala ...

Functia de director intr-o unitate de asistenta medic0-sociala este compatibila/incompatibila ,fiind si medic la cabinetul privat pe care il detine.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 17 Septembrie 2021
În opinia mea, este incompatibilitate.
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate bugcami bugcami As dori sa stiu daca functia de SEF DE SECTIE intr-un spital de stat este incompatibila cu exercitarea profesiei de medic intr-un cabinet privat, cabinet ... (vezi toată discuția)
Functionar public incompatibil cu functia de presedinte ong. ami6894 ami6894 Buna ziua, am o intrebare legata de incompatibilitatea functionarilor publici cu functia de presedinte ONG. In Ghidul privind incompatibilitatile si ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate? maiincolo maiincolo Sunt medic primar si sef de sectie la un spital universitar. Totodata,sunt si PFA proprietar al unul cabinet medical (nu societate) Intrebare: sunt ... (vezi toată discuția)