avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! In legătura cu alocația copilului. Avem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! In legătura cu alocația copilului. Avem următoarea situație : Părinții divortati ...

Buna ziua ! Avem următoarea situație : Părinții divortati cu acte, custodie comuna, tatăl este și lucrează in Germania, mama este in România, fără loc de munca, copilul este in grija mamei. Poate copilul beneficia de alocație din Germania ? Cum se procedeaza cu actele din România, dar fiind faptul ca ia alocație deja din România. La actele din Germania ne-am lămurit, problema este la noi… Doamnele de la AJPIS nu oferă ft multe detalii …
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2021
hubbabubba, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara se plateste din salariul romanesc, sau din salariul nemtesc? MarriNAaa MarriNAaa Buna seara! Am o cunostinta care are doi copii minori si el lucreaza cu contract nemtesc in Germania. Daca sotia lui baga divort in Romania, tatal copiilor va ... (vezi toată discuția)
Custodie minor szeretnifogsz szeretnifogsz Am un baietel de 3 ani jumate si lam inselat pe sotul meu care la randul lui ma filmat si are martori si proba respectivă. Vrea sa imi ia copilul. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatăl băiatului meu lucrează cu firme legale în ... Narcisa77 Narcisa77 Buna ziua. Tatăl băiatului meu lucrează cu forme legale în Germania. Eu locuiesc în Romania cu copilul și am custodie exclusivă . Poate beneficia ... (vezi toată discuția)