avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Tatăl băiatului meu lucrează cu firme ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Tatăl băiatului meu lucrează cu firme legale în ...

Buna ziua. Tatăl băiatului meu lucrează cu forme legale în Germania. Eu locuiesc în Romania cu copilul și am custodie exclusivă . Poate beneficia copilul de alocație din Germania ? Menționez că tatăl plătește pensie alimentara. Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2023
Narcisa77, utilizator
Cel mai recent răspuns: Narcisa77 , utilizator 19:20, 19 Mai 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. Suntem despărțiți de 8 ani, custodia fiind exclusiv la mama. El spune că actele trebuie făcute în numele meu.
Ultima modificare: Vineri, 19 Mai 2023
Narcisa77, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil/jurisdictie AncaM78 AncaM78 Sunt mama unui baietel de 7 luni, recunoscut de tatal lui. Tatal este cetatean american, rezident in Germania. Fiul meu a fost nascut in China si are cetatenie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru copii violeta69 violeta69 va rog sa mi spuneti ce sanse am sa obtin pensie alimentara pentru 2 copii cind tatal e plecat in strainatate (a fast in italia si acum in Germania ) El in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in legătura cu alocația copilului. avem următoarea situație : părinții divortati ... hubbabubba hubbabubba Buna ziua ! Avem următoarea situație : Părinții divortati cu acte, custodie comuna, tatăl este și lucrează in Germania, mama este in România, fără ... (vezi toată discuția)