avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Viitorul fost soț și a făcut un țel ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Viitorul fost soț și a făcut un țel din procese. ...

Bună ziua,

Viitorul fost soț și a făcut un țel din procese. Anul trecut am depus cerere de divorț. Apoi el a depus pentru ordonanță președențială, apel în urma ordonanței și nu în ultimul rând acum a depus apel în urma finalizarii acțiunii de divorț.

Întrebarea mea este, după apel, mai poate face vreo altă acțiune?

Totuși doresc să se finalizeze divorțul și sumele de bani să nu mai fie direcționate în sensul acesta.

Totodată menționez faptul că nu plătește pensia de întreținere. Din 13 luni a achitat 4 luni, nivel minim salarial.

Vă mulțumesc pentru răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Intretinere minor ivanflorentina50 ivanflorentina50 cum pot sa obtin si eu sau sa formulez o cerere de ordonanta presedentiala pentru a obliga la plata intretinerii unui minor (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliul copilului mariusionut1988 mariusionut1988 In urma unei casatori de 5 aniam ajuns si la divort din pacate am ajuns la divort intrucat dupa mai multe incercari de a imi convinge sotia in a ne muta cu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala romanik romanik copilul meu are o pensie alimentara stabilita in 2008 de 130 lei(atunci era minim pe economie 600 lei).Intre timp s-a facut minim pe economie 670, 700 ... (vezi toată discuția)