avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Va rog sa ma indrumati cum ar trebui sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Va rog sa ma indrumati cum ar trebui sa procedez pentru ...

Buna ziua. Va rog sa ma indrumati cum ar trebui sa procedez pentru a ma asigura ca vecinii construiesc casa fara a respecta distanta legala de 60 cm dar cu mentiunea de a construi fara a modifica pozitia gardului, fara ferestre spre mine si cu scurgerea apei la ei. Vor sa le dau o declaratie in fata notarului. Pot personaliza aceasta declaratie cu cerintele mele? Am certitudinea ca se vor respecta, sau au vreo valoare in fata instantei daca nu se respecta? Mentionez ca ei nu au acte sa construiasca, dar vor sa le dau eu acordul. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Exista distanta minima acoperis - gard vecin ? cristina cirstian cristina cirstian Buna ziua ! Vecinul a construit o casa la o distanta de 1 m fata de gardul care ne desparte . Acoperisul este la o distanta de 20 cm fata de gard . Ok . Acum ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre terenuri pentru edificatie fratargujiu fratargujiu Salut tuturor. As vrea sa Va intreb care este distanta care trebuie sa fie pastrata dintre doua terenuri avand un proiect (in gand nu AC) de a construi o ... (vezi toată discuția)
Vesnica streasina danydany danydany Buna ziua , Imi construiesc o casuta si langa casa vreau sa construiesc o anexa de 10-15 m lungime.(camera centralei , spatiu de depozitare lemne , un ... (vezi toată discuția)