avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șomaj tehnic soț și soție același angajator - ne ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șomaj tehnic soț și soție același angajator - ne pot băga ...

Șomaj tehnic soț și soție același angajator - ne pot băga pe amândoi în șomaj tehnic dacă lucrăm în cadrul aceleași companii, și mai ales având copil în întreținere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 21 Septembrie 2021
Se pot trimite in somaj tehnic sotul si sotia ... Nu exista text de lege care sa interzica angajatorului asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Cseh Katalin Cseh Katalin o societate are doi administratori,din care unul este salariat.Salariatul este trimis in somaj tehnic.Celalalt administrator poate sa continue activitatea ... (vezi toată discuția)
Concediere in starea de urgenta R.Iordache Mirela R.Iordache Mirela Buna ziua ! Firma la care lucrez a anuntat ca in scurt timp este posibil sa fim concediati. Situatia este mai speciala , eu fiind singurul venit al familiei ... (vezi toată discuția)
Sot si sotie, angajati in cadrul aceleasi companii, avem dreptul sa lucram pe acelasi schimb? roburtr roburtr Buna ziua! Eu si sotia mea lucram in cadrul aceleasi companii, dar pe schimburi diferite si locuri de munca diferite; eu lucrez in trei schimburi iar sotia ... (vezi toată discuția)