avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua.Am nevoie de cateva lamuriri pt urmatoarea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua.Am nevoie de cateva lamuriri pt urmatoarea situatie. ...

Buna ziua.Am nevoie de cateva lamuriri pt urmatoarea situatie.
Eu am carte de identitate provizorie deoarece nu am o locuinta si nici o persoana care sa ma ia in spatiu.Am fost la evidenta populatiei sa imi fac alt buletin provizoriu deoarece acesta a expirat.In cerere am scris adresa unde stau real,iar dna de acolo a zis ca trebuie sa ma verifice politia.Am zis ok.Dupa cateva zile ma suna si imi zice ca pe noul buletin nu imi va putea trece nici o adresa ,decat orasul unde locuiesc.Ce pot face in aceasta situatie?dc nu se mai trece nici o adresa de anul acesta?.ce va zice angajatorul ca nu am o adresa pe buletin...

Alte discuții în legătură

Carte de identitate! djpadrecito djpadrecito Buna ziua ! Ma numesc Stefan Niculina, si am si eu o mare nelamurire!!! Sunt in partaj cu fostul sot, impartim apartamentul si alte bunuri comune! Mie mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o intrebare. ma numesc dumitrescu constantin, ... Coostin Coostin Buna ziua. Am si eu o intrebare. Ma numesc Dumitrescu Constantin, sunt pensionar pe caz de boala și NU am LOCUINTA. Am doar Carte Provizorie de Identitate in ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)