avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Am si eu o intrebare. Ma numesc Dumitrescu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Ma numesc Dumitrescu Constantin, ...

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Ma numesc Dumitrescu Constantin, sunt pensionar pe caz de boala și NU am LOCUINTA. Am doar Carte Provizorie de Identitate in Orasul Pantelimon, care a expirat pe data de 25 -11-'21. Am fost astqzi la Serviciul Evidenta Populatiei, Oras Pantelimon, sa imi elibereze alt act. Am luat la mine Certificatul de Nastere, copie si oeiginal si cel de Casatorue, tot copie si original si am platit taxa de 1 leu la Primaria Orasului Pantelimon. Dar cand am ajuns la Politie, sa-mi faca Cartea Provizorie, domnii politisti, mi-au spus ca NU SE POATE SA-MI MAI FACA ALTA CARTE DE IDENTITATE, deoqrece NU AM DOVADA UNUI SPATIU, dar eu STAU PE UNDE POT,. Am si o Fetita , sunt Casatorit si TREBUIE SA IMI IAU PENSIA. Domnii politisti NU vor sa-mi faca Carte Provizorie. CE SA FQC, ca dqca-mi ia Pensiq(fiind de 1300 lei), m-am NENOROCIT. Ce fqc, ce ii dau sa mqnance lq copil, cu ce platesc si eu paatilele, si gazda unde stau?!?! VA ROG FRUMOOOOS sa ma AJUTATI cu un sfat ceva ca SUNT TERMINAT si vqd ca noi, OAMENII care NU MAI AVEM NIMIC, TREBUIE SA MURIM. Ce fac cu Fata mea, ce ii dau de Sarbatori și nu numai de Sărbători. NUU VREAU AJUTOR FINQNCIQR DE LA NIMENI, DOQR AJUTATI-MA CU UN SFAT ce pot face sa-mi dea Cartea Provizorie. Am fost astazi(02-12-2021) siam dqt actele si mi-a zis ca SA VADA DACA SE POATE. Daca nu se poate, CE FAC?!?! Sper sa fii intelrles cineva problema mea si daca ma poate ajutta sa-mi scrie la adres de email costyyndumitrescu@gmail.com sau sa-mi lase la qdres de email un nr de tel la care ea sun.
P.S. NU MI-AM LASAT NR DE TELEFON CA SA NU MA SUNE CINE STIE CE OAMENINSA MA IA LA MISTO.Sper sa ma AJUTE CINEVA
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 14:49, 2 Decembrie 2021
Coostin a scris:

Am fost astazi(02-12-2021) siam dqt actele si mi-a zis ca SA VADA DACA SE POATE. Daca nu se poate, CE FAC?!?!

O să se poată, stați liniștit. O să aveți carte provizorie, valabilă maxim un an.
Ați dus și poze? Că nu ați scris și de ele. Trebuie 3 fotografii tip buletin (3/4 cm cu bandă albă de 7 mm în partea de jos).

În caz că totuși vă refuză din nou cereți audiență la șeful serviciului de Evidență.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am nevoie de cateva lamuriri pt urmatoarea situatie. ... cristian.ion.92 cristian.ion.92 Buna ziua.Am nevoie de cateva lamuriri pt urmatoarea situatie. Eu am carte de identitate provizorie deoarece nu am o locuinta si nici o persoana care sa ma ia ... (vezi toată discuția)