avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se fac reclamatiile impotriva zadarnicirii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se fac reclamatiile impotriva zadarnicirii combaterii bolilor? ...

Unde se fac reclamatiile impotriva zadarnicirii combaterii bolilor?
De ieri un copil vine bolnav la scoala, ieri doar tusea, azi avea si frisoane si a stat cu geaca pe el si cu caciula in cap. Am discutat cu diriginta si a zis ca e doar putin racit(cum altfel??) si ca are si el dreptul sa vina la scoala.
Parintii sustin ca a stat in curent si nu are nimic.
La secretariat nu raspunde nimeni, la dsp am stat in asteptare de cateva ori si mi s-a inchis apelul.
Nu e posibil asa ceva, in primul rand copilul se simte rau, are frisoane, cum sa-l trimiti in halul asta la scoala, nu se poate concentra. Si in al doilea diriginta care nici macar nu trece pe la ei decat o data pe saptamana, cand au ora cu ea.
Vreau sa fac plangere scrisa , dar nu stiu unde pentru un efect mai mare.
La dsp, men etc sunt doar niste adrese generice, nici nu stiu daca citeste cineva.
Cel mai recent răspuns: erriss , utilizator 04:10, 30 Septembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza DJSP si Inspectoratul scolar in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.

Am trimis. Intre timp ne-au anuntat ca clasa s-a inchis, caz confirmat de covid in celalalt schimb. Vor fi dusi in alta clasa pentru ca trebuie dezinfectata. Al nostru probabil va veni in continuare pentru ca e doar racit.
Pacat ca ne facem viata grea singuri, daca lumea si-ar tine copiii bolnavi acasa nu s-ar inchide clase intregi si nici propaga boala.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista o situatie de avut in vedere - sunt parinti care nu au cu cine sa-si lase copiii acasa. Parintii nu pot lipsi de la serviciu (pot fi destule motive), iar copilul nu poate fi lasat singur in casa, nesupravegheat.
Avand diriginta, este un copil suficient de mare cat sa fie lasat singur acasa daca e nevoie! Sunt atatia copii ce invata in schimbul 2 iar parintii muncesc. Nu sta nimeni cu ei pana la 13 cand incep orele.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
chiar si asa sa fie, nu conteaza, nu este voie sa trimiti copilul bolnav la scoala.

POPA GHEORGHE a scris:

Exista o situatie de avut in vedere - sunt parinti care nu au cu cine sa-si lase copiii acasa. Parintii nu pot lipsi de la serviciu (pot fi destule motive), iar copilul nu poate fi lasat singur in casa, nesupravegheat.

Alte discuții în legătură

Carantina coronavirus buna ziua , la sfârșitul lunii vreau sa merg in românia dintr-o ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , La sfârșitul lunii vreau sa merg in România dintr-o țara încadrată in zona roșie cu soțul vaccinat, eu și fetița de 6 ani nevaccinate ... (vezi toată discuția)
Vaccin impotriva poliomielitei pietrelevorbesc pietrelevorbesc Buna ziua! Vaccinul impotriva poliomielitei care se face la copiii de clasa a treia este obligatoriu???? Am discutat cu medicul meu de familie si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Cazuri covid in scoala/clasa trimise tacit in online - ce se ... andreiSRR andreiSRR Cazuri COVID in scoala/clasa trimise tacit in online - ce se poate face? Printr-o discutie tangentiala am ajuns sa aflu ca la copilul meu in clasa deja erau ... (vezi toată discuția)