avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vaccin impotriva poliomielitei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vaccin impotriva poliomielitei

Buna ziua!
Vaccinul impotriva poliomielitei care se face la copiii de clasa a treia este obligatoriu????
Am discutat cu medicul meu de familie si mi-a spus ca nu e indicat ca copilul meu sa faca acest vaccin,din cauza efectelor care le poate provoca vaccinul,lucru stiut atat in tara cat si in Uniunea Europeana!!!
De la scoala am primit doua hartii de informare asupra programului de vaccinare dar pe ele am scris ca nu suntem de acord ca baiatul sa fie vaccinat datorita faptului ca el chiar era racit(febra,tuse) si era sub tratament medicamentos,dar acum el s-a insanatosit si urmeaza ca maine sa i se administreze(asistenta spunandu-i ca daca ii ia temperatura si nu il gaseste bolnav il va vaccina)!!!
Ce putem face pentru a nu se vaccina???
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:36, 16 Februarie 2012
Va puteti exprima in scris, pe notificarea primita de la medic, dezacordul pentru vaccinarea copiluilui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile pacientului care se prezinta la upu guiualina guiualina Buna ziua! Unde as putea gasi niste prevederi legale, niste norme, legate de drepturile pe care le are un pacient care se prezinta la o Unitate de Primiri ... (vezi toată discuția)
Unde se fac reclamatiile impotriva zadarnicirii combaterii bolilor? ... istratescu istratescu Unde se fac reclamatiile impotriva zadarnicirii combaterii bolilor? De ieri un copil vine bolnav la scoala, ieri doar tusea, azi avea si frisoane si a stat cu ... (vezi toată discuția)
Informatie medicala STANCIU FLORIAN STANCIU FLORIAN Se poate vaccina un elev la scoala fara acordul parintilor? (vezi toată discuția)