avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Mama mea a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Mama mea a decedat ...

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Mama mea a decedat anul acesta si cand am facut demersurile pentru certificatul de mostenitor am avut parte de ceva surprize. Am descoperit ca au fost emise 2 titluri de proprietate la 3 luni distanta; primul pe surorii mamei si al doilea pe numele bunicului cu mostenitori legali mama si sora ei. Mentionez ca mai detin un titlu pe numele bunicei in care sunt la fel ambele mostenitoare. Mama mea nu a stiut de existenta primului titlu, in baza careia sora ei a intocmit un contract de vanzare cumparare catre fiica ei. Am facut o adresa catre Primaria in cauza sa clarifice existnta celor 2 titluri pe acelasi teren cu propietari diferiti. M-au trimis catre OCPI si Prefectura judetului, spunand ca nu ei au emis titlurile. Cei de la OCPI -m-au trimis inapoi la primarie spunand ca ei au modificat al 2-lea titlu la propunerea Primariei. Primaria spune ca nu mai are acea hotarare in arhiva. Nu vad de ce ar impropietari primaria doar un mostenitor si ulterior sa emita un alt titlu pe ambii mostenitori. Ce pot sa fac in continuare? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

2 titluri de proprietate pe acelasi teren buna ziua. va rog sa ... Natalia1234 Natalia1234 2 titluri de proprietate pe acelasi teren Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Mama mea a decedat anul acesta si cand am facut demersurile pentru ... (vezi toată discuția)
Despre legea 18, legea lupu si alte aventuri andreiandrei andreiandrei Buna ziua. As dori sa cer sfatul specialistilor de aici in urmatoarea problema: 4 mostenitori au reusit sa obtina dreptul de proprietate pentru 10 ha de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Mihaela Enache Mihaela Enache povestea suna asa : dupa legea 18 s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra unui teren agricol 1,5 ha in numele sotiei supravietuitoare si a singurului ... (vezi toată discuția)