Buna ziua!Dacă soțul își ia dreptul lui de o luna pentru a rămâne în ccc ,când se întoarce la serviciu va putea beneficia de stimulentul de insertie de 650 lei?menționez ca după ce se întoarce la locul de munca eu o sa rămân în ccc cu cel de al doilea copil?Se poate și în aceasta situație ca el sa primească stimulentul?Va mulțumesc anticipat!
Cel mare face 2 ani în 8 noiembrie ,iar tatăl o sa își ia dreptul acela de o luna în luna octombrie ,eu în luna aceea nu o sa lucrez ,cei de la primărie au spus ca nu va fi nevoie ,după ce soțul încheie luna de stat acasă, eu o sa întru in indemnizatie cu al doilea copil care acum are 5 luni ,deci tatal după ce iese din ccc nu va putea solicita stimulentul de 650 lei pentru primul copil dacă eu întru în ccc cu cel de al doilea?
De principiu... trebuie sa revi la locul de munca cu minim 60 de zile inainte de a implini copilul doi ani ( sau trei) pentru a beneficia de stimulent...
Dar, cum spunea si domnul consilier juridic, mai bune intrebati la AJPIS/AJPIS ( Agentia Judeteana/Nationala de Plati si Inspectie Sociala)