avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am un baiat (anul acesta a terminat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am un baiat (anul acesta a terminat facultatea), angajat ...

Buna ziua,

Am un baiat (anul acesta a terminat facultatea), angajat pe 30 august a.c., care a facut covid la jumatatea lunii septembrie si ar trebui sa ii introduc concediul medical.
Problema este ca nu stiu cum ii calculez indemnizatia? Ii fac calculul pentru cele doua zile lucrate in luna august? Si pot deconta CM-ul?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 2 Octombrie 2021
Vedeti daca va ajuta art.61 si urm. din Normele de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Vioreld Vioreld buna ziua. un angajat are un medical in septembrie. in octombrie vine cu 2 medicale in continuare. din ce stiu, baza de calcul la aceste 2 medicale din ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul concediu medical dupa 1 iulie 2018 rev3enge rev3enge Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea speta..o angajata cu un salar de 2000 lei aflata in perioada de proba isi ia CO 3 zile (perioada ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical cu 4 luni in care nu am avut nici un venit, din cele 6 hopeless1 hopeless1 buna ziua! Am tot citit ca pentru baza calculului concediului medical se iau 6 luni anterior intrarii in concediu dar cum se calculeaza atunci cand nu ai ... (vezi toată discuția)