Bună ziua in anul 1996 am avut un dosar penal pt Proxenetism pe nedrept am solutionat o rejudecare al cazului capul a fost inchis dar a fost eu sint stabilita in Germania va
rog Dați-mi o solutie cum sa Procedez Multumesc
Cum sa procedati in legatura cu ce? A existat o condamnare? S-a prescris executarea? Ati executat si acum sunteti reabilitata?
Puteti eventual verifica daca mai apare ceva in cazierul judiciar. Daca locuiti in Germania, depuneti cererea de cazier personal la Ambasada Romaniei la Berlin.
Nu am fost comdamnata am beneficiat chiar in decursul procesului de gratiere la Ambasada e cam greu totul merge cu programare care poate dura 1/2 luni de asteptare este obligatoriu sa ma prezint in Tara la organele de politikai???Multumesc pt raspuns Stima si Respect
Cazier judiciar!
anonim2008
Buna ziua as dori si eu sa intre in cat timp iti expira cazierul sunt eliberat din 2004 pt furt si as dori sa stiu cand imi expira cazierul si ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ameda penala
oanabeatrice
Buna seara! Sotului meu pentru marturie mincinoasa i s a dat amenda penala + cheltuieli de judecata. Va rog sa imi spuneti in cat timp poate achita toata suma ... (vezi toată discuția)