avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a retinut o parte din talon la rupt ptr. ca nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a retinut o parte din talon la rupt ptr. ca nu aveam rovinieta

Am fost oprit in trafic de un agent de circulatie si pentru ca nu am avut dovada achitarii rovinietei mi s-a intocmit proces-verbal de contraventie si mi-a fost retinut partial certificatul de inmatriculare, fiindumi eliberata dovada de circulatie pt 15 zile.
Spun partial retinut intrucat agentul de circulatie mi-a rupt certificatul de inmatriculare restituindu-mi anexa cu ITP-ul considerand ca imi va fi necesara daca voi fi orpit in cele 15 zile de un alt coleg al sau.
Stie cineva daca exista temei legal care sa permita detasarea anexei certificatului de inmatriculare de catre agentul de circulatie?
Voi putea prezenta de acum la control un certificat de inmatriculare cu anexa rupta(detasata)?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2010
ContSters112361, utilizator

Alte discuții în legătură

Expirarea itp-ului oana_dianaB oana_dianaB Buna ziua am si eu o intrebare! Sunt plecata cu masina in Spania iar cat d curand imi va expira itp.ul ce patesc dak nu ajung l timp sa.l renovez??:(:(:( (vezi toată discuția)
Itp si asigurare expirate de 4 ani CRIS-tyna CRIS-tyna ce se intampla daca am itp si asigurare expirate de 4 ani in spania,circuland in romania!? (vezi toată discuția)
Sunt in afara tarii cu o masina a carei itp a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului remus39 remus39 sunt in afara tarii cu o masina a carei ITP a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului,sau poate creea ... (vezi toată discuția)