avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA pentru colet din UK, platit de 2 ori
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA pentru colet din UK, platit de 2 ori

Buna ziua, am achizitionat un produs in UK pentru care am platit £46.50, £20.00 transport si £12.65 TVA direct vanzatorului. La oficiul postal de unde am ridicat pachetul, am mai platit o data TVA-ul. Pot face ceva sa-mi recuperez TVA-ul platit catre posta romana?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2021
George Jbanca, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva pentru produse cumparate online din uk Sorin Real Sorin Real Buna ziua , Va scriu pentru ca am facut cumparaturi de la un magazin de naturiste online Health Monthly din UK . Cand am primit pachetul am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Oficiul poștal imi cere taxa vamala tva 19 % din contravaloarea produsului. AlexandraAnda AlexandraAnda Bună seara. Vin cu o întrebare care din punctul meu de vedere este mai aparte. Este legal ca la oficiul poștal sa mi se ceara taxa vamala tva 19 % din ... (vezi toată discuția)
Import auto elvetia Dysco04 Dysco04 Buna ziua, urmeaza sa achizitionez din Elvetia un autovehicul second hand, de la o persoana fizica(sora mea). Voi scoate formularul Eur1 (fiind produs in UK) ... (vezi toată discuția)