avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună,am primit o amendă de 650 lei şi 30 zile de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună,am primit o amendă de 650 lei şi 30 zile de munca nerenumerată,mi ...

Bună,am primit o amendă de 650 lei şi 30 zile de munca nerenumerată,mi sa spus de la primaria de care apartin că 8h este echivalentul a 1 zi.Cine ia decizia asta? Din ce m-am documentat am aflat că 2h echivalent cu 1 zi. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: FicusBelgian , utilizator 09:43, 30 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Două dosare pentru consum de droguri .Unul pentru o cantitate de 0,3 marijuana,iar cel de al doilea o cantitate de 0,8marijuana si 2 comprimate MDMA. Nu am primit o sentință cu suspendare,doar amenda de 650 lei si zilele respective.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru detinere de marijuana ? Anonim864 Anonim864 Nu cu mult timp in urmă am fost prins de organele de poliție cu o cantitate mica de marijuana ( aproximativ 0,7-0,8) ce era destinata pentru consum . Inca nu ... (vezi toată discuția)
Trafic ilicit de droguri de risc oana803 oana803 Buna seara. Un prieten a fost acuzat de trafic licit de droguri de risc (marijuana) nu are cazier, nu are antecedente penale si a cazut la comun acord cu ... (vezi toată discuția)
Consum droguri și deținere în termen de probațiune Fghe1234 Fghe1234 Buna ziua, am avut o condamnare cu pedeapsa de 11 luni cu suspendare și în acel termen la un control la AFTERHILLS s-a declarat despre mine că aș deține o ... (vezi toată discuția)