avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozitul pentru programatori
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozitul pentru programatori

Am auzit de faptul ca programatorii sunt scutiti de plata impozitului pe salar. Puteti sa imi spuneti care sunt conditiile, eventual legea in care apare treaba asta?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iparaian , utilizator 18:58, 28 August 2006
In primul rand, vezi prevederile Codului Fiscal. (art.55, alin.4, litera l)
si
Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei Nr. 250 din 31 mai 2004
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei Nr. 189 din 20 mai 2004
Ministerul Finantelor Publice Nr. 748 din 13 mai 2004

ORDIN
privind încadrarea în activitatea de creatie de programe pentru calculator

Publicat în: Monitorul Oficial Nr. 573 din 29 iunie 2004
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere specializari pentru incadrarea in activitatea de creatie de programe pentru calculator Annwyn Annwyn Ce s-ar putea face pentru includerea unei specializari (ingineria sistemelor multimedia) in anexa 2 a ordinului Nr. 250/189/748 din 31 mai 2004 privind ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit ingineri paulica01 paulica01 Buna ziua, va rog, in masura posibilitatilor, sa-mi spuneti cum pot afla daca scutirea de impozit pentru ingineri conform Legii nr. 571/2003 privind Codul ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit ramoilis ramoilis Ce conditii trebuie sa indeplineasca compania si angajatul care lucreaza in domeniul IT, pentru a fi scutiti de impozit? (vezi toată discuția)