avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Declarare operator de date pe anspdcp
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Declarare operator de date pe anspdcp

Buna ziua,

Am un magazin pe platforma Gomag in care clientii au posibilitatea de a se abona la Newsletter. Trebuie sa completez formularul de pe anspdcp in care declar un operator? Tin sa mentionez ca Magazinul Online este pe PFA.

As aprecia foarte mult un raspuns simplu si scurt fara alte referinte la nu stiu ce legi pentru a ma baga si mai tare in ceata. Un simplu "Da, trebuie sa declari" sau "Nu, nu trebuie sa declari" este un raspuns perfect.

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Anpc michellemim michellemim Buna ziua, Am o firma care a lansat deja site-ul (un magazin virtual), inclusiv optiunea de abonare la newsletter. Deja s-au facut cateva cumparaturi si ... (vezi toată discuția)
Cnp si date ci la inregistrare in site ilie0001 ilie0001 Va redau mai jos schimbul de mailuri pe care l-am avut cu o firma de desfacere on-line:Mesaj client: Nedumerire: Este primul site in care se cere CNP-ul si BI ... (vezi toată discuția)
Un site de comert electronic e operator de date personale? thuareg thuareg Buna tuturor. Am o nelamurire. Administrez un site de comert electronic si implicit sunt o serie de useri care se inregistreaza cu date mai mult sau mai putin ... (vezi toată discuția)