avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ambii parinti au beneficiat de deducere pentru acest ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ambii parinti au beneficiat de deducere pentru acest copil major.

Buna ziua.

Intamplator, nu am observat ca unul dintre copii unor angajati(sot,sotie) a implinit varsta de 18 ani cu 2 luni in urma.
Prin urmare, ambii parinti au beneficiat de deducere pentru acest copil major.
Cum as putea remedia situatia?
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deducere impozit salariu pentru 2 copii Alexandruhorea Alexandruhorea Buna ziua, Am 2 copiii, cel mare a implinit varsta de 18 ani si este la facultate, nu lucreaza. Angajatorul mi-a spus ca pentru cel mare nu mai pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Art 77 din 227 din 2015 ioanaciulei ioanaciulei Cum interpretati acest articol? Sant derutata.Oare beneficiaza de deducere ambi parinti pt copii. (vezi toată discuția)
Copil minor in intretinere Diana_B Diana_B Buna ziua, Este adevarat si posibil ca un copil minor sa fie in intretinerea ambilor parinti conform noului Cod Fiscal? Multumesc frumos. (vezi toată discuția)