avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 130/2020
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 130/2020

Buna ziua,

Va rog frumos daca puteti sa-mi raspundeti la cateva probleme legate de Decretul-Lege nr. 118/1990 completata de Legea 130/2020 privind acordarea unor drepturi unor categorii de persoane, in speta m-ar interesa drepturile copiilor prizonierilor de razboi.
In primul rand as vrea sa aflu daca un prizonier de razboi care a stat in lagar in Germania in perioada martie 1944-iunie 1945 poate beneficia de aceste legi.
In al doilea rand, ce s-ar putea face pentru urgenarea corespondentei cu arhivele militare de la Pitesti unde am inaintat o cerere de mai multe luni pentru obtinerea actelor ramasa fara raspuns.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Nelamurire legea 130/2020 aurelianchicheanu aurelianchicheanu Buna ziua, Am o nelamurire in legura cu o lege care a fost adoptata de cateva zile. Legea 130/2020 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas orfan de razboi turdeanu turdeanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Bunicul meu a decedat in razboi in anul 1945, fiind inrolat in armata maghiara si fiind transferat intr-un ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii radud62 radud62 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca Memorandumul MMFPSPV(Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice) aprobat de guvernul ... (vezi toată discuția)