avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am o mare problema la gaze, furnizorul mi-a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am o mare problema la gaze, furnizorul mi-a schimbat ...

Buna ziua, am o mare problema la gaze ,furnizorul mi-a schimbat contoarul si mi-a spusca acesta ar avea o problema , adica eu am umblat in interiorul contoarului, mi l-a trimis la metrologie ca sa ma anunte azi ca am ,,masluit" contoarul asa mi-a spus prin telefon un domn de la firma si sunt chemata in fata unei comisii pentru explicatii. Sunt foarte suparata ca ma stiu nevinovata si nu am idee cum pot dovedi contrariul.Am facturi platite la zi fara vreo minciuna.Va rog ajutati- ma cu un sfat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 14 Octombrie 2021
Ati avut de la ei proces verbal in momentul schimbarii contorului?
Ce scrie ca si constatare despre cel vechi?
Daca nu l-ati desiginat nu aveti de ce sa va temeti. Declarati ca nu l-ati atins si aia e.
Acest contor este pe proprietate comuna (scara bloc) sau privata(in curtea dvs)?
Ultima modificare: Joi, 7 Octombrie 2021
Dr.M, utilizator
am semnat un proces de constatare cand l-au schimbat , mi -au luat ei contoarul vechi , iar acum declara ca au dus ei contoarul la metrologie constatand ca este masluit, ma cheama in fata un ei comisii sunt foarte suparata avand facturi in ian de 1100 lei doar gaze
Discuție Imi pare rau dar nu am inteles, din raspunsurile moderate ( sunt ...

@ preda rozalia
Utilizator

14:09, 14 Octombrie 2021
Imi pare rau dar nu am inteles, din raspunsurile moderate ( sunt cu plata facturilor la zi) am adaugat doar ideea ca daca as fi furat gaz nu ar mai fi existat plati si de 1100 lei.

@ Ionut.ion
Utilizator

14:15, 14 Octombrie 2021
Mai bine ati continua discutia in topicul initial sau formulati intrebarea aici.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare factura mihai_84 mihai_84 Salut! In luna ianuarie mi-au schimbat contorul de gaze. In urma acestei proceduri s-au incheiat anumite procese verbale care includeau si indexul contorului ... (vezi toată discuția)
Contoar pasant de gaze nastasescuadriana nastasescuadriana Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament de bloc si , la aragaz mi-am montat un contoar pasant de gaze-deci nu am centrala, ci, pur si simplu, pentru ca ... (vezi toată discuția)