Lucrez ca profesor invatamant primar, titular din anul 2016, cu gradul definitiv obtinut in anul 2018. Va cer ajutorul in urmatoarea situatie:
In perioada ianuarie 2020-iunie 2021 in urma unei afectiuni oncologice am beneficiat de concediu medical. Am revenit la catedra incepand cu 1 septembrie 2021. Atazi, 7 octombrie 2021 am primit vizita directorului adjunct care mi-a cerut insistent sa semnez catalogul anului scolar 2020-2021, motivatia fiind aceea ca profesorul inlocuitor nu a incheiat catalogul.Mai mult, numele meu apare scris de mai multe ori la rubricile dedicate din catalog, in conditiile in care contractul meu de munca a fost suspendat pe perioada derularii concediului medical, conform legislatiei in vigoare.
Am rugamintea sa imi comunicati daca refuzul meu de a semna in catalog (document oficial) in aceste conditii, a fost indreptatit sau nu.
In cazul in care aveam obligatia de a da curs acestei cereri, va rog sa imi comunicati in baza carui articol de lege ar fi trebuit sa semnez.
Sa va comunice în scris motivul pentru care nu a fost încheiat catalogul de înlocuitor și temeiul în baza căruia dvs aveți obligația de a semna, în caz contrar, nu va puteți conforma.
Ccc
PaulaCistelecan
Am lucrat pe post de profesor pe perioada determinată de 1 an iar CCC mi se încheie în 13 iunie. O sa ma inscriu la titularizarea pentru catedra in anul ... (vezi toată discuția)