avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CAUT AVOCAT SA DESCHID O ACTIUNE DE JUDECATA IMPOTRIVA ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CAUT AVOCAT SA DESCHID O ACTIUNE DE JUDECATA IMPOTRIVA CENTRULUI ...

CAUT AVOCAT SA DESCHID O ACTIUNE DE JUDECATA IMPOTRIVA CENTRULUI MAI PLOIESTI.
Cel mai recent răspuns: stavros zorba , utilizator 04:37, 10 Octombrie 2021
Trebuie sa va adresati Baroului de avocati din Ploiesti.
Regulamentul acestui forum nu permite sa se faca recomandari. Puteti accesa butonul "consultanti" din linia rosie, sa va alegeti persoana dorita care daca este disponibila va poate reprezenta contracost.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)
Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din bucuresti? ... Geopavel30 Geopavel30 Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din Bucuresti? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi puteti recomanda un avocat care sa ma ajute cu ... EDDU EDDU Buna ziua, Imi puteti recomanda un avocat care sa ma ajute cu pasii necesari pentru a-l reprezenta pe bunicul meu? Va multumesc. (vezi toată discuția)