avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Se mai acorda zi libera plătită pe baza ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Se mai acorda zi libera plătită pe baza adeverinței ...

Buna ziua!
Se mai acorda zi libera plătită pe baza adeverinței de vaccinare împotriva covid-19? Chiar dacă ne putem vaccina fără programare?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:48, 11 Octombrie 2021
Buna ziua,
Cititi art. 21^1 din legea de mai jos
[ link extern ]

Din ce inteleg eu... intai te vaccinezi si apoi, de comun acord cu angajatorul pentru a nu-i afecta activitatea, beneficiezi de ziua libera.
Asta daca nu cumva angajatorul organizeaza vaccinarea.
Buna seara
Da, se poate primi cate o zi libera, pentru fiecare doza, daca va puteti vaccina in afara programului de lucru. De asemenea puteti beneficia si de un tichet de masa in valoare de 100 lei, dupa efectuarea schemei complete, oferit de catre centrul de vaccinare, medicul de familie, ambulatoriul de specialitate, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este data o lege în ziua când ești la munca și ești programat ... Magie1 Magie1 Este data o lege în ziua cînd ești la munca și ești programat la vaccinare angajatorul este obligat să îți de-a o zi libera plătită și justifici cu ... (vezi toată discuția)
In cazul vaccinarii copilului, poate copilul sa lipseasca o zi/ ... carmen.manole carmen.manole In cazul vaccinarii copilului, poate copilul sa lipseasca o zi/ in acea zi de la scoala? Dar parintele acestuia, isi poate lua o zi libera? (vezi toată discuția)