avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Cand ma pot intoarce din CCC legal avad in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Cand ma pot intoarce din CCC legal avad in vedere ...

Buna ziua. Cand ma pot intoarce din CCC legal avad in vedere ca băiețelul împlinește 1 an si 11 luni pe 27 oct, respectiv i 2 ani pe 27 nov 2021? Sunt obligată să mă întorc cu 30 zile inainte de împlinirea vârstei de 2 ani sau la orice data până la împlinirea vârstei de 2 ani? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bella Bella , utilizator 17:04, 11 Octombrie 2021
- Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil, atunci mama va putea beneficia de CCC pana inclusiv in ziua cand copilul implineste varsta de 2 ani. In speta, revenirea se va face cu data de 28.11.2021.

- Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil, indiferent daca solicita sau nu acest drept, atunci durata CCC pentru mama se va diminua cu o luna. In speta, revenirea se va face cu 28.10.2021.
In aceste conditii, mama persoana care se afla in concediu pentru cresterea copilului poate opta pentru concediu fara plata sau, dupa caz, pentru realizarea de venituri supuse impozitului.
Va multumesc frumos pentru răspunsul detaliat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am un copil de 1 an și 11 luni. am intrat în ccc ... Druga mihaela Druga mihaela Bună ziua.am un copil de 1 an și 11 luni. Am intrat în ccc începând cu 01.12 2019 până pe 31 12 2021. Copilul pe 07 10 face fix 2 ani. Întrebarea este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt in concediu de crestere copil,pe 11 februarie ... cristinaflorentina cristinaflorentina Buna ziua,sunt in concediu de crestere copil,pe 11 gebruarie implineste 2 anisori,cand ar trebui să ma intorc la serviciu?o cunostinta mi-a zis ca sa intors ... (vezi toată discuția)